Bryllup
Et bryllup vil altid være en unik begivenhed hvor de involverede parter naturligvis altid vil sætte deres eget præg. Vi sidder klar til at tage et indledende og uforpligtende møde med brudeparret.
Menuforslag til bryllupper:
Forslag 1
Indbagt marineret pangasius i filodej garneret m/ hel krebs
tallerkenanrettet på mixed
Salat dertil brød & smør
Serveret helstegt oksemørbrad m/ kerne af dijonmarineret svampefleuret, pommes røsti/ duchess, pommes risollé, Stirfried grønt i oistersauce, vintersalat m/ frugt og nødder, portvinsglace
Dessertbuffet: 2 x opkuglet parfaitis, engelsk chokoladekage, frisk opskåret frugt i issvane
Pris pr. cuv. kr. 280,- v/ min 50 prs. Incl. kokkeafvikling
Forslag 2
Pestovendt torsk i zerrano tallerkenanrettet på mixed skovsyrebund garneret m/ hel ferskvandskrebs dertil hj.bagt brød
Helstegt rosastegt oksefilet
Svampefarseret unghane
Hvidløgspiceret rosmarinvendt lammekølle
Koldmarineret krondyrkølle
Pommes risollé
Halve fyldte bagekartofler
Stirfried grønt i oystersauce
3 x frie sjove salater fra Olivers diner
Sauce bordelaise
Dessertbuffet:
m/ 2 x parfait
Engelsk chokoladebrownie
Frisk eksotisk frugt i issvane
2 x oste m/ kiks
Chokolademoussé
Pris v/ min 50 prs. Kr. 290,- incl. afvikling
|